Crna hronika

ISPALILI "ZOLJU" NA UGOSTITELJSKI OBJEKAT U BEOGRADU! Policija uhapsila dvojicu, našli im gomilu oružja i drogu

Autor Lana Stošić

Zbog sumnje da je 16. januara ispalio raketu "zolja" na ugostiteljski objekat uhapšen je D.S. (31) iz Beograda, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

On je osumnjičen da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na ugostiteljskom objektu od udara "zolje" pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nije bilo.

Pretresom stana osumnjičenog policija je zaplenila tri pištolja, 12 metaka i manju količinu kokaina, pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je i četrdesettrogodišnji N. Z. za koga se sumnja da je bio u društvu D.S. u trenutku dok je ispaljivao raketu na ugostiteljski objekat.

U njegovom stanu pronađeno je 69 metaka različitog kalibra, manja količina kokaina, vagica za precizno merenje i drobilica za usitnjavanje droge.

Protiv N.Z. su podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MUP navodi da su osumnjičeni uz krivične prijave privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.