Crna hronika

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA PRETRES VELJINE "KUĆE SMRTI"! Specijalci traže ostatke dvojice nestalih muškaraca (FOTO, VIDEO)

Autor Tamara Sekulović

Niko ne sme da priđe.

Izvor: Kurir/Ana Paunković/MONDO/Stefan Stojanović

Specijalci su danas blokirali ulicu u Ritopeku u kojoj se nalazi kuća Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Do toga je došlo jer je policija danas ponovo započela prikupljanje novih dokaza u vikendici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku.

Oni su došli do materijalnih tragova i saznanja na osnovu podataka iz kriptovanih telefona, ali i svedočenja pripadnika grupe koji su odlučili da sarađuju sa Tužilaštvom i policijom.

U toku dana stigli su i forenzičari koji u dvorištu vikendice dodatno istražuju bunar kako bi pronašli nove dokaze, a u ovom trenutku, postoji sumnja da su još dvojica nestalih muškaraca završila u ovoj kući smrti, gde su ubijeni.

Belivuk i još 20 članova njegove kriminalne grupe osumnjičenih za ubistva, iznude i otmice, nalazi se u pritovru od 4. februara ove godine. Kuća Velje Nevolje u Ritopeku je opasana betonskim zidom i kamerama sa svih strana, a u nju je, kako se sumnja, mamio, a potom i ubijao svoje žrtve.

Dvospratna kuća u kojoj je, kako se sumnja, Belivuk zajedno sa svojim saradnicima mučio i ubio Milana Ljepoju, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, nalazi se u zabačenom delu Ritopeka, u ulici koja broji tek nekoliko kuća, mahom vikendica.

(Mondo)