Crna hronika

KRISTIJANA PRIVODE ZBOG VELJE NEVOLJE? O njihovim vezama navodno svedoči jedna fotografija!

Autor Aleksandar Nastevski

Poznati učesnik rijalitija "Zadruga" navodno bi mogao da bude priveden u sklopu istrage protiv Veljka Belivuka.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/printscreen/YouTube/Zadruga Official

Iz rijalitija "Zadruga" mogao bi da, kako tvrde pojedini beogradski mediji, bude priveden Aleksandar Kristijan Golubović (53), a u sklopu istrage koja se vodi protiv Veljka Belivuka (36), koji je uhapšen početkom februara zbog sumnje da je sa pripadnicima svoje grupe izvršio najteža krivična dela.

O njihovim navodnim vezama svedoči i jedna slika od pre desetak godina do koje su pojedini beogradski mediji došli, a na kojoj se nalaze Velja Nevolja i Kristijan Golubović u društvu još jednog mladića na fudbalskom terenu stadiona Partizana u Beogradu.

"Kristijan bi mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao drogu za njega. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je pre desetak godina", tvrdi izvor i dodaje:

"Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu".

Izvor podseća da je policija tog dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

"Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije", kaže izvor.

(MONDO/Objektiv)