Crna hronika

IVAN "SUZUKIJEM" SLETEO U JARAK NA KOSOVU: Teško povređen satima ležao kraj puta - objavljeni novi detalji tragedije

Autor Lana Stošić

Ivan Milošević (32) "suzukijem" krenuo kod prijatelja u Gračanicu, pa doživeo težak udes.

Izvor: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad/Kurir

Motociklista Ivan Milošević (32) iz Beograda, koji je nestao u subotu na teritoriji Kosova i Metohije, nađen je juče oko 10.30 kod Dudinog krša, u jarku udaljenom nekoliko metara od puta.

On je teško povređen, a telefon mu se prilikom tumbanja slomio, pa zbog toga nije mogao da dozove pomoć.

Mediji javljaju da su Miloševića našli bajkeri i to nakon 42 sata potrage.

U izvlačenju Miloševića policiji i Hitnoj pomoći pomogli su bajkeri, ali i pripadnici Euleksa.

“Pronađen je kod skretanja za Zvečan i Kosovsku Mitrovicu, gde je imao saobraćajnu nesreću. Sleteo je s puta i niko ga nije mogao videti”, rekla je za Miloševićeva prijateljica Jovana i dodala: “Bio je svestan i komunikativan, ali teško povređen. Nikoga nije mogao da zove jer mu je telefon bio uništen.”

S druge strane, niko od vozača i prolaznika ga nije mogao videti, jer je bio van puta, tu je i žbunje. 

Bio je prepušten na milost i nemilost. Ko zna šta bi se desilo s njim da se bajkeri nisu setili da pogledaju baš tu. Dugo je bio u kanalu, a pitanje je koliko bi još mogao da izdrži povređen, bez hrane i vode, priča devojka.

Beograđanin je prilikom saobraćajne nezgode zadobio prelom rebara, ključne kosti i lopatice.

“Ima i krvarenje u grudnom košu i glavi, ali srećom, nije životno ugrožen. Pokušao je da se izvuče iz jarka, ali mu to zbog povreda nije pošlo za rukom. I teren je takav da bi se odatle i nepovređen čovek jedva izvukao bez tuđe pomoći”, rekao je izvor.

Povređenog Ivana Miloševića spasioci su izneli na nosilima, a u kanalu se videla i olupina njegovog dvotočkaša.

Miloševićev brat je po dobijanju informacije odmah krenuo na Kosovo kako bi ga lično video, a do tada je sve koje je mogao digao na noge.

“Kod njega su u bolnici u Kosovskoj Mitrovici njegovi roditelji i prijatelj kod koga je krenuo u Gračanicu. Takođe, i brat je otišao tamo da bude uz njega. Seća se kako je sleteo s puta, kaže nije dobro procenio krivinu, ušao je malo brže i nije mogo da iskontroliše motor”, rekao je prijatelj povređenog.

(Mondo/Kurir)

Tagovi