Crna hronika

KAMERE SNIMILE LOPOVA - SAMO JE UŠETAO I OJADIO PRODAVNICU: Uhapsili ga istog dana zbog druge prijave - ponaša se čudno!

Autor Tamara Sekulović

U Batajnici je opljačkana jedna radnja, a onda su meštani prijavili "nepoznatog čoveka u dvorištu" i istakli da se čudno ponašao.

Izvor: twitter/screenshot/@ScepanCar

Policijka patrola iz Batajnice uhapsila je D. V. (42 godine), nakon poziva zabrinutih građana da se u dvoristu njihove kuće u automobilu nalazi nepoznat muškarac u "čudnom" stanju. Policija je odmah izašla na lice mesta i utvrdila identitet čoveka koji je bio pod dejstvom narkotika.

Ono što nisu znali je da to isti čovek koji je svega nekoliko sati ranije iz jedne radnje u Batajnici ukrao 17.000 dinara. Njega su snimile sigurnosne kamere kako pažljivo ulazi u praznu prodavnicu i polako vadi novac iz kase, pa isto tako i izlazi s ukradenim parama. 

Ustanovljeno je i da je za njim raspisana poternica Trećeg Osnovnog javnog tužilaštva iz Beograda, a pretresom čoveka pronađene su 3 kesice sa heroinom. Pretpostavlja se da je od ukradenih para kupio heroin koji je delom odmah iskoristo i pod nepoznatim okolnostima završio u tuđem automobilu i dvorištu.

Pogledajte snimak krađe iz prodavnice:

(Mondo) 

Tagovi