Crna hronika

VOZAČ SA KARABURME "PAO" ZBOG JEDNE STVARI: Otkriveni detalji hapšenja, pokosio dečake na pešačkom pa pobegao

Autor Tamara Jovanović

Dva brata od 9 i 4 godina povređeni su u saobraćajnoj nesreći u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, a vozač odgovoran za nesreću pobegao je s lica mesta.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Lazar G, vozač automobila "citroen C5" nakon što je pokosio dečake i njihovog oca, pobegao je sa lica mesta i pokušao da sakrije auto.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, vozilo je pronađeno na jednom parkingu samo nekoliko sati nakon nesreće zahvaljujući brzom intervencijom policije.

"Automobil je pronađen na jednom parkingu, moglo bi se reći sakriven, ali budnom oku policajaca to nije moglo da promakne. Ubrzo pošto je vozilo nađeno uhapšen je i vozač, koji je, kako se sumnja upravljajući njime izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Ulici Marijane Gregoran", rekao je izvor koji je upoznat sa slučajem.

On je napomenuo da je to pokazatelj da od odgovornosti ne može da se pobegne i da će saobraćajnih nesreća svakako biti, ali da je obavezno ako vozač vodi računa o brzini kao i da ostane na licu mesta i pomogne ukoliko kojim slučajem dođe do nezgode. 

Beogradska policija uhapsila je vozača, koji je u nedelju oko 21 sat u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dečake i pobegao.

Očevici su izjavili da su nakon udarca izašli na ulicu i videli oca kako plače nad starijim sinom. Prvu pomoć dečacima su pružili stanovnici naselja, sve dok nisu došle dve ekipe Hitne pomoći. Stariji dečak (9) je teže povređen, ima prelom lobanje i nalazi se u komi, dok mlađi (4) ima prelom butne kosti, ali je u stabilnom stanju.

(MONDO/Kurir)