Crna hronika

U RIJALITIJU SE IZBO NOŽEM I TUKAO DEVOJKU, ROBIJAO UMESTO LJUBE ZEMUNCA:Ko je Žabac koji je DAVIO ženu u kafiću (VIDEO)

Autor Edin Delibašić

Novi snimak nasilja šokirao je večeras Srbiju, a na njemu bivši učesnik "Parova" davi i šutira devojku.

Izvor: twitter/screenshot/@ScepanCar/TV happy

Nemanja Stamatović Žabac je u jednom kafiću na Novom Beogradu brutalno napao devojku, a ovaj incident su zabeležile kamere.

Žabac ima dugu istoriju nasilja i problematičnog ponašanja. On je tokom učestvovanja u rijalitiju više puta tvrdio kako je proveo 10 godina u zatvoru.

Stamatoviću nije prvi put da se fizički obračunava sa ženama. Javnost je bila u prilici da vidi kako tuče jednu učesnicu u vreme dok je učestvovao u rijalitiju. Kako se može videti na snimcima, Žabac je digao ruku na Milijanu Bogdanović.

To nije bila jedina epizoda nasilja, Žabac i Milijana su se šamarali pred kamerama nakon svađe, jer joj je on rekao da neće zbog nje "zaboraviti ženu i decu". Nakon te nasilne epizode, dok su ostali pripremali hranu u kuhinji, on je pred kamerama zabio sebi nož u šaku.

Zbog skandaloznog ponašanja, Žabac je kasnije diskvalifikovan iz Parova.

U jednom intervjuu za beogradske medije Stamatović je ranije izjavio da je robijao šest i po godina umesto Ljube Zemunca.

"Ljuba Zemunac je bio strah i trepet na ulici. Zajedno smo sedeli u kafani, iako je mrzeo alkohol do zla boga! Preuzeo sam njegovo krivično delo i robijao sam umesto njega šest i po godina u Frankfurtu zbog pištolja kojim je ubijen jedan Hrvat. Kad je policija upala u lokal u kojem se skupljaju mangupi, bacio je pištolj pod sto i na italijanskom dobacio: 'Tu non mi konosko!', što je značilo 'ne poznaješ me'. Kad sam mu posle toga rekao da sam zbog njega zaglavio robiju, rekao je u šali: 'Tako se kali čelik!'", izjavio je ranije Stamatović za medije.

(MONDO)

Tagovi