Crna hronika

STRAVIČNA NESREĆA U NOVOM SADU: Poginula devojka (28) na skuteru, vozač džipa je udario i POBEGAO - evo kako su ga našli

Autor Veljko Petranović

Devojka (28) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći, u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu. Ona je, prema nezvaničnim saznanjima, uprkos trudu lekara Urgentnog centra KCV preminula.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Devojka je bila na zadnjem sedištu skutera kojim je upravljao mladić (23) iz Novog Sada, koji je u ovoj nesreći zadobio teške povrede.

Vozač “rendž rovera”, O.K. (29) iz Temerina, koji je osumnjičen da je kolima udario mladića i devojku na skuteru, nakon čega je pobegao sa mesta nesreće, ubrzo je pronađen, i određen mu je pritvor do 48 sati.

Sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima. Vozač džipa je, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", bio u alkoholisanom stanju.

Saobraćajna nesreća se dogodila u noći između subote na nedelju na pomenutom keju, a ekipa Hitne pomoći je prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene ustanove, poziv primila u 1:23 časova.

Ženska osoba je posle zbrinjavanja na licu mesta, u teškom, besvesnom stanju prevezena na odeljenje renanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je muškarac (23), takođe teško povređen, u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgetnog centra, rekao je Krulj za ovaj portal.

Kako prenose novosadski mediji, vozač terenca je priveden pravdi tako što mu je prilikom bekstva sa lica mesta otpala jedna registarska tablica, što je policiji u velikoj meri olakšalo potragu.

(MONDO)