Tuga

PIJANI VOZAČ RENDŽ ROVERA POKOSIO MILICU (28) I POBEGAO! Fakultet se oprostio od studentkinje

Autor Stefan Petrović

Studentkinja MIlica Milićević koju je teško povredio vozač Rendž Rovera u noći između subote i nedelje u Novom Sadu podlegla je povredama uprkos naporima lekara KC Vojvodine da joj spasu život.

Izvor: Privatna arhiva

Kolege nastradale studentkinje i profesori sa Akademije umetnosti u Novom Sadu o MIlici govore samo najbolje, podvlačeći da je njena pogibija veliki gubitak. Izgubili su, kako kažu, odličnu studentkinju i koleginicu, a Akademija umetnosti se zvanično oglasila i putem instagram naloga.

 "Sa tugom i bolom se opraštamo od naše studentkinje Milice Milićević. Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima" piše u objavi koju potpisuju studenti i zaposleni Akademije umetnosti Novi Sad.

Podsetimo, ekipa Hitne pmoći je prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene ustanove, poziv primila nešto sat vremena posle ponoći.

Za volanom se nalazio O.K. (29) iz Temerina, koji je, kako se sumnja, posle nesreće pobegao i tom prilikom udario u parkiranu Mazdu CX-5. Prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe.

On je uhapšen i ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom alkohola. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(MONDO/NS uživo)