Crna hronika

TUKAO GA BESOMUČNO DO SMRTI, PA GA SKINUO GOLOG: Novi jezivi detalji ubistva Ljubomira, žena išla da prepozna odeću!

Autor Tamara Sekulović

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je V. L. (38) i N. K. (26), osumnjičene za teško ubistvo Ljubomira Trnića (43), čije je beživotno telo pronađeno u gepeku putničkog autmobila marke "golf" u naselju Kamenjar.

Izvor: Facebook/printscreen

Muškarac V. L. (38) koji je osumnjičen za ubistvo Ljubomira T. iz Sremske Mitrovice svoju žrtvu tukao je pesnicama i raznim predmetima dok ga nije usmrtio, a zatim mu skinuo svu odeću i nagog ga zamotao u tepih.

"Jovana, supruga ubijenog juče je bila u policiji kako bi prepoznala garderobu u kojoj je njen suprug otišao od kuće. Zašto ga je V. L. skinuo nakon zločina nikome od nas nije poznato", objašnjava sagovornik.

Prema prvim informacijama iz istrage, V. L. , koji je do sada tri puta bio u zatvoru, namamio je Ljubomira kod njega u kuću gde ga je tukao i mučio dok nesrećni čovek nije izdahnuo. Njegovo telo spakovao je u tepih i stavio u "golf". Pomoć pri ubistvu imao je od svoje partnerke N. K. koja je osumnjičena za učestvovanje u ovom zločinu. Oboje su uhapšeni, a motiv ubistva još uvek nije zvanično poznat javnosti.

"Ljubomir je otišao u četvrtak posle podne i pio je ispred prodavnice sa još dva prijatelja. Naišao je taj V. L. i on se zakačio sa jednim od njegovih prijatelja, a moj Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče", ispričala je prethodno za "Blic" Jovana Trnić, supruga ubijenog.

Kako kaže, posle je čula od očevidaca da je njen suprug otišao kod V. L. jer ga je on pozvao "na još koje piće".

"Šta se tamo desilo znaju samo oni koji su bili, a ja znam da mog čoveka neću vratiti u život i da će ova deca rasti bez oca. Njih tri ću podizati sama", rekla je ona.

Ljubomir Trnić iza sebe je ostavio suprugu Jovanu i tri maloletne ćerke.

"Ljubomira od četvrtka nema i deca već pitaju gde je. Majka ih je poslala kod rodbine da bi spremila sahranu. Na njihovo insistiranje juče im je rekla da je 'tata zaspao jer mu se povećao šećer'. Tada je deci i pozlilo, pa smo morali da zovemo Hitnu pomoć", rekao je jedan od prijatelja porodice Trnić.

(Mondo/Blic)