Crna hronika

UŽAS I JEZA JEDNE ČAČANSKE ULICE: Sin ubio oca, otac usmrtio dete, IZMASAKRIRANE supruge - horor kakav se ne viđa!

Autor Jelena Bojić Obradović

Otkrivene sve tajne dve kuće u jednoj ulici u selu Zablaće kod Čačka.

Izvor: Rina/Privatna arhiva

Srbiju je prošle nedelje šokirala vest da je Goran V. (30) iz sela Zablaće kod Čačka pijan brutalno pretukao suprugu N.V. motkom sa ekserima, otkinuo joj uvo i bacio je golu pored kontejnera. Ovaj događaj otkrio je i druge mračne tajne porodica iz jedne ulice u Zablaću, koje su udaljene svega stotinak metara jedne od druge!

Žrtve su žene koje su godinama trpele stravično nasilje, a ono je kulminiralo u junu i krajem avgusta ove godine. Počinioci gnusnih zločina su muškarci, inače prve komšije, alkoholičari i nasilnici koji su sudskim presudama imali zabrane prilaska suprugama i deci.

"Tajna" koju su svi znali

U istoj ulici u mestu Zablaće dogodilo se nekoliko stravičnih zločina i krvničkih prebijanja žena, jedan otac je ubio nerođeno dete, kum zaklao kuma, sin usmrtio oca, zet izbo tasta... U jezivim ispovestima žena žrtava i njhovih porodica, saznalo se da su one decenijama trpele strašno nasilje... Meštani ovog inače, mirnog sela u blizini Čačka kažu da se pretpostavljalo šta preživljavaju žene iz tih porodica jer su muževi osuđivani, ali da se o tome nije mnogo javno govorilo.

"Neverovatno je da se toliko loših i jezivih stvari desilo u samo dve kuće. Sve je izašlo na videlo u razmaku od dva meseca. Najpre se dogodio masakr 18. juna ove godine, kada je Radoje K. nožem izbo trudnu ženu Danijelu, naneo joj teške povrede po stomaku, vratu i rukama jer je sumnjao da dete nije njegovo. Danijela je izgubila bebu i jedva preživela. Radoje se obesio dan kasnije. I on je imao zabranu prilaska Danijeli zbog porodičnog nasilja. Radoje i žrtva imaju četvoro maloletne dece", kažu sagovornici, piše Kurir.

Danijela K. je u ispovesti ispričala kakve je sve strahote prošla, kako joj je suprug zario nož u stomak i ubio bebu u trećem mesecu trudnoće jer je sumnjao da je njegova. Ona je objasnila da je preživela zahvaljujići sinu (11) koji je sprečio pomanhitalog oca da joj zada poslednji i smrtonosni udarac nožem u glavu.

Svekar pun zla

Dva meseca kasnije, krajem avgusta, posle hapšenja Gorana V. koji živi u istoj ulici, zbog brutalnog prebijanja supruge N.V. otrkivena je i tešku sudbina žena u ovoj prorodici i to samo sto metara dalje od masakranja nad trudnicom! Goranova majka Stoja ispričala da nije samo njen sin Goran nasilnik u toj kući.

"Muž me je tukao 30 godina, svekar je zaklao kuma. Svekar je činio mnoga zla po selu, a njega je ubio jedan od trojice sinova. Mlada sam se udala i zapečatila sebi život užasom u ovoj porodici, generacijski su nas tukli. Doživela sam i da me rođeni sin bije. Rekao je u zatvoru da će da se obesi. I treba da se obesi. Moja snaja godinama je trpela sve ovo. Živela sam sa zverima", kazala je Stoja V. čiji je sin Goran prebio suprugu sa kojom ima četvoro dece i bacio je pored kontejnera.

Goran je tasta izbo nožem

Ni to nije kraj nasilju Gorana V. Slađana, majka N.V. i Goranova tašta kaže da je on i njih maltretirao.

"Mog supruga je ranio nožem u nogu, a potom ga tukao letvom. Maltetirao mi je ćerku koja je inače završila fakultet, i napravila strašnu grešku. Jedva je preživela brutalno prebijanje, a moraće da joj amutiraju uvo zbog krvnika.

(MONDO/Kurir)