Crna hronika

DETALJI TRAGEDIJE U PADOVI! SRBIN ISPALIO VIŠE HITACA U ĆERKU: Ubio je na rođendanu, pa presudio sebi!

Autor Jelena Bojić Obradović

Otac je izvadio pištolj tokom rasprave i sa više hitaca usmrtio ćerku, a onda oružje okrenuo ka sebi i izvršio samoubistvo.

Izvor: Facebook/privatna arhiva

Porodična tragedija dogodila se danas u naselju  Sarmeola di Rubano, u provinciji Padova u Italiji. 88-godišnji muškarac S. Č. ubio je svoju ćerku Dorjanu nakon žučne rasprave uoči proslave njenog 60. rođendana. Nakon toga muškarac je izvršio samoubistvo.

Karabinjeri su pronašli beživotna tela dvoje ljudi, oboje rođenih u Srbiji, ispred kuće u kojoj je žena živela sa suprugom.

Možda će vas zanimati

Policiju su pozvali prolaznici koji su videli obračun, i uprkos tome što su karabinjeri stigli brzo, nesrećnoj ženi nije bilo spasa, kao ni ubici. Ona je pogođena sa više hitaca a njen otac je sebi ispalio metak u grudi. 

Sin ubijene žene je kazao italijanskim medijima da njegov deda nikada nije prihvatao brak njegove majke. Policija je pokrenula istragu kako bi rasvetlila ovo pitanje, posebno motiv. Prema nezvaničnim izveštajima, D. Č. se udala za poslovnog partnera svog oca sa kojim je imala i sina.

Otac joj je, navodno, godinama zamerao zbog tog braka što je, po rečima njenog sina, i uzrokovalo tragediju.

Počinilac ovog jezivog ubistva se, prema pisanju italijanskih medija, rodio u Srbiji. Na njegovim društvenim mrežama su fotografije iz celog sveta, navodno je vodio uspešnu kompaniju, a sa porodicom se osamdesetih godina preselio u Italiju.

(MONDO)