Crna hronika

DETALJI KRVOPROLIĆA U BORU: Tražio da mu se žena vrati, rekao ove jezive reči, a onda uzeo kratež i upucao je u glavu!

Autor Veljko Petranović

U Ulici Nikole Pašića u Boru, preko puta železničke stanice, dogodilo se ubistvo u kome je poginula V. N., kada je njen suprug u nju ispalio više hitaca.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kako navode svedoci tragedije, sve se dogodilo prilično brzo, a nesrećna žena je od posledica ranjavanja preminula na licu mesta. V. N. koja je držala salon lepote u pomenutom gradu, izašla je ispred lokala kada je prema njoj krenuo muž i upucao je.

"Ona je izašla iz salona i on joj je hladnokrvno prišao upucao je. Žena je preminula na licu mesta", kaže svedok tragedije. Nevenčani suprug danas je ponovo došao u salon i tražio od nesrećne žene da mu se vrati, ali je ona to odbila.

"Žena je pobegla iz lokala, ali ju je Ž.P. sustigao, a potom joj, prema prvim informacijama, pucao u glavu", rekli su svedoci za Kurir.

Navodno joj je rekao da neće biti ni sa kim ako nije njegova. Potom je otišao do automobila i vratio se sa kratežom. On je, nakon što je upucao pobegao, ali je brzom intervencijom policije uhapšen, piše Kurir.

Prema izjavama svedoka, Ž. P. je sa puškom u ruci ušao u frizerski salon u kome je radila njegova supruga. Nesrećna žena istrčala je iz salona uz povike da neko pozove policiju. Ž. P. je, međutim, krenuo za njom, izašao iz salona i pucao u V. N.

Ubijena žena je za osobom ostavila troje dece. Prema rečima poznanika V. P. nije u svom ponašanju pokazivala to da ima eventualne probleme sa suprugom.

"Nisam znala da je uplašena. Muž je dosta stariji od nje možda i dvadeset godina", kaže poznanik V. P. za Alo. Poznanici dodaju da je Ž.P. prek čovek, ali da na ovakvu tragediju nisu mogli ni da posumnjaju.

(MONDO)

Tagovi