Crna hronika

ĐOKIĆI UBIJENI, TELA NAKON ZLOČINA SPALJENA?! Novi detalji o tragediji, ubica pokušao sve da sakrije pa ih pokrio SMEĆEM

Autor Veljko Petranović

Tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić navodno su pronađena spaljena i zatrpana u ataru sela Moravac.

Izvor: Kurir/Marko Smiljković

Prema saznanjima domaćih medija, tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas, i sumnja se da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina spaljena. Na koji način su Đokići ubijeni utvrdiće obdukcija.

"Kurir" prenosi da su tela nađena u rupi prekrivena smećem. Sva tri tela su bila na jednom mestu. Dva zajedno a jedno malo dalje ali na istoj parceli.

Podsetimo, policija je rano jutros pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se traga već punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako nezvanično saznaje "Blic", jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Zvanične potvrde da je u pitanju nestala porodica Đokić još nema, ali svi tragovi upućuju na to. Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

Pogledajte fotografije i video snimke mesta gde je pronađen zapaljeni "pasat" koji je pripadao Đokićima.

Evo i snimka sa lica mesta:

Goran i Gordana Aleksić i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac, gde živi Goranova majka u ponedeljak u 00:20 časova kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, oni nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put uočila ih je kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

"U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu", naveo je reporter TV Pink Mladen Mijatović i dodaje da se nisu pojavili na auto-putu.

Prema njegovim rečima otac i ćerka su imali mobilne telefone.

"I jedan i drugi su isključeni oko tri sata ujutru. A ćerka je poslednji put komunicirala sa drugaricom oko ponoći preko vibera ili vocapa i u toj komunikaciji nije uočeno ništa sumnjivo. Goran je takođe imao uobičajenu komunikaciju", naglasio je Mijatović.

(MONDO)