UBICA POBEGAO IZ ZEMLJE - OTKRIVENO GDE ŽIVI? Jezive scene na mestu zločina, ovde su nađena ugljenisana tela! (FOTO)

Veruje se da su tela familije Đokić, bračnog para Gorana i Gordane i njihove kćerke Lidije nađena danas u ataru sela Moravac. Utvrđeno je da su ubijeni, a nakon stravičnog zločina njihova tela spaljena.

Kurir/Marko Smiljković

Tela su nađena u rupi koja je prethodno iskopana, pokrivena smećem i zapaljena. Na lokaciji gde su otkrivena sada se nalazi samo zgarište. Motiv ubistva je najverovatnije novac.

Nekoliko kilometara dalje, u selu Tešica pored Morave, na nepristupačnom terenu pronađen je i automobil porodice Đokić koje je takođe spaljeno. Na koji način su Đokići ubijeni utvrdiće obdukcija.

Kako saznaje portal "Republika", postoji pretpostavka da je osoba koja je počinilac ovog zločina pobegla iz zemlje. Prema nezvaničnim informacijama, kuća te osobe je u blizini mesta gde su se oštećeni zaustavili.

Podsetimo, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat" crne boje uputili ka Aleksincu i od tada im se izgubio svaki trag.

Pogledajte fotografije sa mesta zločina:

Pogledajte i snimak sa lica mesta:

This browser does not support the video element.

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)  Kurir

(MONDO)