Crna hronika

OGLASIO SE ADVOKAT DIJANE HRKALOVIĆ: Otkrio zbog čega je uhapšena (VIDEO)

Autor Veljko Petranović

Advokat bivše sekretarke MUP Dijane Hrkalović je otkrio razlog hapšenja njegove klijentkinje.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Nemanja Nikolić

Nije ništa od onoga što se pisalo po medijima, ubistva i slično, nije tačno, otkrio je advokat Dijane Hrkalović, Ahmed Delimađec, a zatim otkrio razlog privođenja, a zatim i hapšenja bivše sekretarke MUP.

"Tužilac će staviti predlog za određivanje pritvora, čekamo da nas sudija za prethodni postupak pozove i da odluči o predlogu tužilaštva. Sad smo saznali šta joj se stavlja na teret, nije ništa od priča koje se vrte po medijima. Reč je o trgovinom uticaja, da je u okviru svoje službe sa drugim policajcima uticala da nešto urade, mi još uvek ne znamo ko je to osim izvesnog Milenkovića. Danas se pojavio taj policajac koji je rekao to i evo sad smo došli na saslušanje, čekamo sad", rekao je advokat.

Podsećamo, saslušanje Dijane Hrkalović održano je u zgradi Specijalnog suda, a ispred ulaza dežuralo je i vozilo Hitne pomoći.

Prema dosadašnjim informacijama, bivša državna sekretarka dobila je danas poziv da se javi u Sektor unutrašnje kontrole, a onda je posle hapšenja prisustvovala pretresu svog stana u toku večernjih sati.

Pogledajte izjavu advokata Hrkalovićeve:

(MONDO)