Crna hronika

OVO JE UHAPŠENA NADRILEKARKA: Olgica Lončar ubrizgavala hijaluron BEZ LICENCE i skupo naplaćivala!

Autor Jelena Bojić Obradović

Protiv Olgice Lončar su pacijenti podneli prijavu zbog nestručnog izvođenja zahvata.

Izvor: Instagram/printscreen

Olgica Lončar stara 47 godina, koja je pre nekoliko dana uhapšena u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj danas je ponovo privedena po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, ali u Beogradu. Olgica je uhapšena na aerodromu po povratku iz Hrvatske.

Olgica Lončar se sumnjiči za krivična dela nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, potvrđeno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Ona se, isto kao i Olgica Markanović koja je uhapšena u junu, sumnjiči se da je vršila estetske zahvate za koje nije imala dozvolu, kao ni odgovarajuću licencu.

"Protiv nje su pacijenti podneli prijavu zbog nestručnog izvođenja zahvata, baš kao i protiv Olgice Markanović. Zahvate je izvodila u salonu i posle podnošenja prijave, počelo je prikupljanje dokaza protiv nje. Pacijentkinje su tvrdile da su kod nje dolazile na tretmane hijaluronom u njen salon na Novom Beogradu, ali da im je nestručno izvodila tretmane koje su plaćale. I ona se, kao i Markanovićeva reklamirala na Instagramu i drugim društvenim mrežama", otkrio je izvor iz istrage, piše Kurir.

Olgica Lončar je tokom trajanja pretkrivičnog postupka, zbog istog krivičnog dela bila uhapšena i u Hrvatskoj, gde je takođe bez licence izvodila zahvate. Navodno su je u susednoj državi inspektori uhapsili dok je ubrizgavala filere pacijentkinji. Međutim, nakon saslušanja puštena je na slobodu.

Pored Olgice Lončar i Olgice Markanović, postupak se za slično krivično delo vodi  i protiv masera Save Kneževića i njegove majke, cvećarke Danijele, koji su izvodili hirurške estetske zahvate bez ikakve licence ili škole.

(MONDO/Kurir)