Crna hronika

PRVI SNIMAK HAPŠENJA ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA! Policija upala u dvorište, oborila ih kraj džipa, pa odvezla u marici!

Autor Veljko Petranović

Pripadnici MUP u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Izvor: YouTube/Printscreen/MUP Repulike Srbije

Kao što je ranije objavljeno, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić Goran Džonić je uhapšenu dvojicu muškaraca označio kao saizvršioce, to jest saučesnike u zločinu.

Možda će vas zanimati

Pred PU Niš kamion Parking servisa doneo je i džip marke "porše kajen" registarskih oznaka Aleksinca. Upravo taj džip se vidi na snimku koji je objavilo MUP, a na kome je prikazano hapšenje osumnjičenih za učešće u zločinu.

Evo galerije fotografija hapšenja:

Pred zgradu niške policije ubrzo zatim je dovezen i “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu, koji su nosili pancire i pištolje na opasačima, što ukazuje na to da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja. Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej.

Nakon ovog hapšenja, objavljeno je da su uhapšena četvorica osumnjičenih u ovom slučaju, kao i sin osumnjičenog Gorana Džonića, koji je navodno odao svoje saučesnike. 

Pogledajte kako je izgledala policijska akcija:

Podsećamo, osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić uhapšen je juče, a policija je razgovarala i sa njegovom suprugom, rodbinom i komšijama. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

(MONDO)