Crna hronika

UDARIO DVA DŽIPA INTERVENTNE, PUCALI MU U GUME: Detalji filmske akcije u Zemunu, hteo da PREGAZI policajca

Autor Veljko Petranović

Pucnjava i filmska potera su se dogodili danas oko 16 časova u Zemunu, kada je patrola krenula da juri BMW čiji vozač se oglušio o naređenja da stane, potvrđeno je iz policije.

Interventna policija
Izvor: Youtube Printscreen/Serbian Intervention Police Unit

Patrola policije u Zemunu u redovnoj kontroli pokušala je da zaustavi D.J. (26) danas na Batajničkom drumu. On je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca, piše Informer.

Kako je MONDO ranije preneo, čuvari reda krenuli su u poteru za vozilom marke BMW iz kog je navodno bila otvorena vatra na patrolu interventne policije.

Počeo je da beži ka naselju Galenika. U poteru se uključuju dve interventne i nekoliko patrola iz Batajnice. Prilikom potere policajci su pokušali da mu naprave blokadu koju je on izbegao, ali su mu onda pucali u gume kako bi ih izbušili i zaustavili vozilo.

Begunac je nastavio da vozi na felnama. U Ulici Isidora Stojanovića je zaustavljen i uhapšen. U vozilu je nađena droga. U pitanju je ozbiljan prestupnik i izvršilac najtežih krivičnih dela koji je jednom prilikom pobegao i sa suđenja u Palati pravde.

Prilikom bežanja oštetio je dva džipa interventne. Za D. J. (26) je raspisana poternica zbog izdržavanja kazne.

(MONDO/Informer)

Tagovi