Crna hronika

ISPLIVAO SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU: Odjekivali PUCNJI, oštećena tri vozila! Ugrozio živote pripadnika MUP

Autor Veljko Petranović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su D.J. (1995) koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila.

Izvor: Instagram/Printscreen/192_rs

Kako je saopštilo MUP, policija je danas u 15,25 časova Ulici Batajnički drum u Zemun polju tokom redovne kontrole probala da zaustavi vozilo "BMV" kojim je upravljao D.J.

On je odbio da zaustavi vozilo, ugrozivši život dvojici policajaca nakon čega je policija ispalila više metaka u pneumatik, pokušavajući da ga spreči u bekstvu.

Prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, D.J. se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udarca njegovo vozilo je oštetilo i tri parkirana civilna vozila. Nakon toga je uhapšen.

Nije bilo povređenih u ovoj akciji, saopšteno je. Uviđaj je u toku. Podsećamo, čuvari reda krenuli su u poteru za vozilom marke BMW iz kog je navodno bila otvorena vatra na patrolu interventne policije. Kako je za MONDO potvrđeno iz MUP, uhapšeni nije otvorio vatru na pripadnike policije.

Ovako je izgledala današnja potera u Zemunu:

(MONDO)

Tagovi