Crna hronika

"ŠIKLJALA MU KRV IZ NOSA, ZNAO SAM DA IMA FRAKTURU LOBANJE": Jezivo svedočenje oca malog Stefana, poginulog na Karaburmi

Autor Uroš Matejić

Mihailo Balić, otac Stefana, svedočio je šta se dogodilo kobne večeri u julu.

Izvor: Monso/Stefan Stojanović/Facebook/printscreen/Mihailo Balić

Drugo ročište u okviru suđenja Lazaru Galiću koji je optužen da je 18. jula na Karaburmi u Ulici Marijane Gregoran izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je na obeleženom pešačkom prelazu nastradao mali Stefan B. (9), a povređeni dečakov brat Luka (5) i otac Mihajlo, održano je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Mihailo Balić, otac Stefana, svedočio je šta se dogodilo kobne večeri u julu kada se dogodila saobraćajna nesreća na Karaburmi u kojoj je izgubio sina.

"Video sam Stefana kako leži i šikljala mu je krv iz nosa, usta i video sam da su mu proširene zenice i odmah sam znao da ima frakturu lobanje. Tada sam rekao ljudima koji su bili tu da mi traže drugo dete, dok sam ja ostao sa Stefanom i svojim ustima mu izvlačio krv iz nosa i usta", rekao je Balić.

Branilac je na samom početku tražio ukidanje pritvora za Galića, što je tužilac odbio. Sledeće suđenje zakazano je za 10. decembar kada će biti saslušani još neki svedoci.

Pogledajte kako je izgledao protest iz jula ove godine, na kojem su građani tražili pravdu za Stefana:

(MONDO/Kurir)