Crna hronika

SIN IMAO AUTIZAM, MAJKA NIJE MOGLA DA GA PODIGNE NA KREVET: Nađeni mrtvi u stanu u Braće Jerković, komšije u ŠOKU (FOTO)

Autor Jelena Bojić Obradović

Čovek koji im je pomagao u poslednje vreme je prijavio da mu ne otvaraju, pa je policija ušla u stan u naselju Braće Jerković i našla tela majke i sina.

Izvor: Kurir/B.T.

U stanu u naselju Braće Jerković u Beogradu sinoć su pronađena tela majke (90) i sina (50) u fazi raspadanja. Komšije ističu da je sin koji je nađen zajedno s majkom bio hendikepiran i imao je autizam.

Stanari kažu da su živeli sami, ali da im je u poslednje vreme pomagao jedan čovek koji je zapravo i prijavio policiji da se nešto događa i da mu ne otvaraju vrata, piše Kurir.

Možda će vas zanimati

Komšije napominju da je ona bila dobra komšinica koja se sama borila i koja je brinula o sinu.

Kako stanari dodaju, telo sina nađeno je na podu.

Izvor: Kurir/B.T.

"Danica nije mogla da podigne sina, pa je on spavao na podu. Njeno telo nađeno je na krevetu", ističu stanari i dodaju da su nesrećnu ženu poslednji put videli pre nedelju dana.

Izvor: Kurir/B.T.

 Da podsetimo, u stanu na prizemlju zgrade u naselju Braće Jerković juče su nađena dva leša u fazi raspadanja. Delovalo je da su starije osobe, ali zbog stanja u kom su zatečeni, nije bilo moguće preciznije utvrditi starost.

(MONDO/Kurir)