Crna hronika

HITNA POMOĆ UŠLA U ZGRADU JUTJUBERA: Nastavak drame u Novom Sadu, Đukić izašao na terasu i poručio JEDNO (VIDEO)

Autor Veljko Petranović

Prema prvim informacijama s lica mesta, ekipa Hitne pomoći je zajedno sa bravarom ušla u zgradu u Ulici Cara Dušana u Novom Sadu, u kojoj živi Daniel Đukić.

Izvor: Adriamedia.tv/Printscreen/Instagram/192_rs/screenshot

Ekipa Hitne pomoći, kao i bravar, ušli su u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, a koji od 9 časova jutros preti da će izvršiti samoubistvo, kao i ubistvo ukoliko neko proba da mu se približi.

Prema prvim informacijama sa terena, vatrogasci su ušli u korpu u vozilo sa platformom koje je od jutros parkirano ispred zgrade, pišu "Novosti".

Đukć je, prema navodima svedoka, na momenat izašao na terasu svog stana i rekao da sve voli. Podsećamo, njegova majka je jutros pozvala policiju, a ispod njegove terase u Ulici cara Dušana i dalje su vatrogasci, policija, pregovarači MUP-a i vozila Hitne pomoći.

Kako izgleda ĐĐukić pogledajte u galeriji:

On se nalazi u stanu na drugom spratu i tek povremeno se pojavljuje na zastakljenoj terasi, gde je ranije danas igrao go do pojasa. Kako prenose mediji, on navodno snima sve, a može se čuti i kako peva i viče, pa čak i dobacuje vatrogascima da neće biti požara.

(MONDO)