Crna hronika

POZNATO STANJE MLADE ŠAPČANKE KOJU JE PREGAZILA POLICAJKA! Nesrećna devojka u komi, evo šta je čeka

Autor Uroš Matejić

Na devojku 17. decembra u Šapcu naleteo automobil koji je navodno vozila pripadnica MUP Srbije.

Izvor: Kurir TV

Kako nezvanično saznaje Kurir, devojku N. M. (21) koja je teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći dok je prelazila pešački prelaz na semaforu, kada je na nju 17. decembra u Šapcu naleteo automobil koji je navodno vozila pripadnica MUP Srbije, danas očekuje operacija.

"N. M. se nalazi u bolnici u Beogradu i danas joj operišu potkolenicu. inače, od stravičnog udara devojka ima prelom obe noge, prelom karlice i multipovrede na glavi i očekuju je brojne intervencije", kaže prijatelj porodice nesrećne devojke i dodaje da je N. M. u veštačkoj komi.

Kako prijatelj dodaje, teško povređena devojka je jedinica.

"Strašno je to, ona je jedinica svojih roditelja. Divno dete, koje se sad bori za život", rekao je on.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Ulici kralja Milutina, na raskrsnici u sedam sati ujutru 17. decembra. Nakon što je automobil u punoj brzini pregazio pešaka, zakucao se u drugo vozilo koje je stajalo na raskrsnici. Snimak jezive nesreće juče se pojavio na društvenim mrežama, a povređena devojka smeštena u šabačku bolnicu sa brojnim povredama.

"Za volanom automobila, koji je najverovatnije prošao na crveno svetlo, navodno je bila jedna policajka. Ona nije bila u službenom autu, ali je navodno bila u uniformi, pa se pretpostavlja da se vraćala s posla", kaže izvor. Sve detalje ove nesreće utvrdiće istraga. 

Upozoravamo da snimak sadrži UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/Kurir)