Crna hronika

MISTERIJA NESTANKA JOVANE NA ZLATIBORU: Vlasnica je građevinske firme - nedavno zbog problema zvala policiju?!

Autor Tamara Jovanović

Jovana je nestala 22. decembra i od tada joj se gubi svaki trag.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Privatna arhiva

U toku je intenzivna potraga za Jovanom (54) iz Niša kojoj se u sredu, 22. decembra, uveče izgubio svaki trag na Zlatiboru. Kako kažu iz Policijske uprave Užice, njen nestanak je prijavljen u četvrtak i od tada se za njom intenzivno traga, a potragu je uključena i policija iz Niša.

Kako navodi njena ćerka Ljiljana Marjanović, ona jeposlednjih meseci živela na relaciji Niš - Zlatibor.

"Na Zlatibor je došla kao vlasnica građevinske firme koja je kao podizvođač izvodila građevinske objekte na jednoj zgradi. Sa svojim partnerom na je iznajmila stan u Ulici Save Stanojčića u naselju Karaula. U sredu je otišla da prošeta, što je često radila, i od tada niko ne zna gde je", priča Jovanina ćerka i dodaje:

"Njen telefon je od tada bio nedostupan, a sutradan ujutro ga je jedan radnik pronašao u vodovodnim cevima preko puta NIS-ove bezniske pumpe, blizu magistrale kod kružnog toka na ulazak u turistički centar Zlatibora. Policija je locirala telefon kada ga je taj čovek uključio". 

Izvor: Privatna arhiva

Ćerka nestale Nišlijke objašnjava  da je telefon pronađen daleko od smeštaja, kao i da njena majka nikada ne bi naudila sebi, ali da je u poslednje vreme imala privatne probleme o kojima je obaveštena policija.

Jovana je u sredu na sebi imala zimsku jaknu braon boje, crnu pamučnu trenerku, krem krznene čizme i crnu torbicu. Svi koji imaju neku informaciju mogu javiti njenoj porodici na brojeve telefona 060 5576764 ili na neki od brojeva navedenih uz fotografiju.

(MONDO/Blic)