Crna hronika

"MAJKA JE BILA PONOS DRŽAVE": Ćerka pokojne Jovane otkrila nove detalje - uz biznis se bavila još jednim!

Autor Tamara Jovanović

Jovana Marjanović je nestala 22. decembra na Zlatiboru, a njeno telo pronađeno je nakon pet dana potrage.

Izvor: Privatna arhiva

Jovanina ćerka Brankica Malinović, ističe da je njena mama obožavala prirodu, da je bila sportski tip i da je obožavala skijanje.

"Majka je bila u skijaškoj reprezentaciji stare Jugoslavije. Učestvovala je na zimskoj Olimpijadi daleke 1984. godine u Sarajevu. Ona je bila istaknuta sportistkinja grada Leskovca, koji je njen rodni grad", otkrila je Brankica malo poznate detalje iz života pokojne majke.

Dodaje da je njena majka osvojila veliki broj medalja i pehara na raznim evropskim prvenstvima.

"Poslednjih godina se rekreativno bavila sportom, ali ranije je bila zaista sva posvećena tom sportskom svetu. Ona je bila ponos ove države. Nosila je baklju na Olimpijadi. Osvajala je prva, druga, treća mesta na takmičenjima. Zaista je bila i tada i sada cenjena sportistkinja", dodaje ćerka pokojne Jovane.

"Bila je difovac i veoma zainteresovana za sve sportove, a najviše za skijanje. O njenim sportskim uspesima postoje brojni članci, ali ne znam koliko toga se može naći na internetu", dodala je Joanina ćerka.

Jovana je nestala na Zlatiboru 22. decembra kada je svom partneru, s kojim je poslednjih meseci živela na toj planini zbog posla u građevini, rekla da ide na prošeta. Prvo je pronađen njen mobilni u cevima kod kružnog toka na Zlatiboru, a posle nekoliko dana i njeno telo.

(MONDO/Kurir)

Tagovi