Crna hronika

TRPELA JE ZLOSTAVLJANJE, SVI SU ZNALI: Igor Jurić otkrio NOVE detalje iz Jovaninog života - čuo sam se sa njenom ćerkom

Autor Tamara Jovanović

Telo Jovane Marjanović pronađeno je u nedelju pored potoka na Tić Polju, nakon pet dana potrage.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Privatna arhiva

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, otkrio je da je Jovana trpela zlostavljanje kao i da je od njenog nestanka sve vreme bio u kontaktu sa njenom ćerkom Ljiljnom Simić.

"Ona je bila skroz iskrena o tome šta se dešavalo u prethodnom periodu u životu njene majke. Jovana je imala problem. Rekla mi je da joj nije bilo nimalo lako, kao i da je bila žrtva jedne vrste zlostavljanja", otkrio je Jurić gostujući u jutarnjem programu TV "Prva".

 Međutim, on ipak misli da to nije bio motiv da digne ruku na sebe. Dodao je da je otkrio da je Jovana trpela zlostavljanje od bivšeg muža.

"To su reči njene ćerke i nemam razloga da ne verujem u to. Ne mogu da govorim o detaljima i tome da li je Jovana prijavljivala bivšeg muža za zlostavljanje. Moram da kažem da su ljudi iz njene okoline znali da je zlostavljana, i policija je bila obaveštena o tome", istakao je Jurić.

Da podsetimo, Jovana Marjanović je nestala je na Zlatiboru 22. decembra uveče kad je svom partneru, sa kojim je poslednjih meseci živela na toj planini zbog posla u građevini, rekla da ide na prošeta. Negde oko 20 časova joj je ugašen mobilni, koji je kasnije pronađen u cevima kod kružnog toka na Zlatiboru. Jovanino telo je pronađeno nekoliko dana kasnije, udaljeno oko tri i po kilometara od stana u kome je živela.

(MONDO)