Crna hronika

SRBIN BRUTALNO UBIJEN NA BOŽIĆ: Zadavio ga Marokanac i ostavio u podrumu, otkriven i razlog monstruoznog zločina

Autor Ivana Lazić

Osumnjičeni je napravio zasedu Trajkoviću i zadavio ga u zgradi devojke u koju su obojica bili zaljubljeni. Telo je odvukao u podrum, gde ga je našla policija.

Ubistvo na bozic.jpg
Izvor: Printscreen/Društvene mreže

Srbin, Robert Trajković, brutalno je ubijen u Trstu u noći između 7. i 8. januara, a policija je telo nesrećnog mladića navodno našla u podrumu jedne zgrade.

Sumnja se da je ubica, mladić stariji tri godine, poreklom iz Maroka. On je navodno priznao zločin i otkrio da je motiv jezivog zločina devojka u koju su obojica bili zaljubljeni. Robert je devetnaestogodišnju devojku upoznao samo nekoliko dana ranije, za Novu Godinu. Kobne večeri, krenuo je kod nje. Međutim, tada mu se izgubio svaki trag i porodica je policiji prijavila njegov nestanak, prenosi Kurir.

Kako mediji prenose, Ali Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio je zasedu Robertu jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na uzlazu u zgradu.

"Čim je Robert ušao u zgradu, s leđa ga je napao Ali Kašim, koji je znao da Robert stiže. Odvukao ga u podrum, gde ga je zadavio omčom oko vrata. Dok ga je davio vikao je "ona je moja", prenose italijnski mediji.

Prijatelji ubijenog Roberta su otkrili i da su mu savetovali da se ne viđa sa njom, jer ga je Ali Kašim već jednom ranije ošamario. Navodno, ubica je sa devojkom živeo dve godine u Nemačkoj, a kada su se za praznike vratili u Italiju, ona ga je ostavila.

Kako navode, uhapšeni je na saslušanju priznao zločin, ali je rekao da mu namera nije bila da ubije Roberta "već samo da ga uplaši".

Marokanac i ubijeni Srbin se družili?

Majka uhapšenog, međutim, za Corriere della Sera izjavila je da su se Robert i Ali poznavali i družili.

- Bio nam je kao sin, ne mogu da razumem. Žao mi je dečaka i njegove porodice. Ali i Robert su bili dobri prijatelji, ali se sve pretvorilo u rivalstvo i zaslepljujuću ljubomoru zbog devojke u koju su obojica bili zaljubljeni - navodno je izjavila ona.

Porodica ubijenog mladića nije potvrdila ove njene navode.

- Moj brat je nestao u petak. Nije se javljao na telefon. Preko društvenih mreža i lokalnih medija smo podelili apel i molili za pomoć da ga pronađemo - ispričao je za medije Robertov brat Kristijan Trajković, najstariji od četvorice braće i dodao: - Kada smo čuli da je njegovo telo pronađeno, slomljeni smo potpuno. Ovo je bol koja se ne može opisati. Uništeni smo - rekao je on.

Objasnio je i da njegov brat nije bio iz kriminalne sredine, studirao je i bio na praksi.

Prema rečima članova porodice, devojka koju je Robert upoznao Italijanka je i dve godine je živela u Nemačkoj, a potom se vratila. - Mogu samo da kažem da je Robert bio dobro dete, nikada nije imao problem sa zakonom i cilj mu je bio da pošteno radi u Italiji. Nije zaslužio ovo što se dogodilo. Ne želimo osvetu, već samo pravdeu - rekla je očajna majka ubijenog tinejdžera.

(MONDO/Kurir)

Tagovi