Crna hronika

OTAC VIDEO TELO NA PUTU I POTRČAO - NIJE ZNAO DA JE NJEGOVA ĆERKA! Otkriveni užasni detalji nesreće na Novom Beogradu

Autor Tamara Sekulović

Nesrećnu devojčicu je otac video kako leži na putu nakon što ju je udario kamion, ali nije ni slutio da bi to moglo da bude njegovo dete.

Izvor: Kurir/A. Bečić

Otac devojčice I. T. (11) koja je poginula juče oko 16 časova u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, kada ju je udario kamion dok je pretrčavala ulicu, video je da devojčica leži na putu ali nije mogao da pretpostavi da je reč o njegovom detetu.

"Video je telo na putu i prišao da vidi o kome se radi, nije ni slutio da je u pitanju njegovo dete. Onda se zaprepastio kada je video svoju ćerkicu", rekle su komšije za "Kurir".

Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta. Devojčica I. T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

"Više puta smo upozoravali da na ovom mestu postave pešački prelaz jer je veoma prometna saobraćajnica i vozila se samo sjure. Pešački je daleko od stajališta autobusa i veliki broj ljudi prelazi ulicu van pešačkog", rekao je jedan od stanara obližnje zgrade.

Kako se nezvanično saznaje, vozaču kamiona je po nalogu zamenika Trećeg OJT određeno zadržavanje od 48 sati, a u četvrtak će biti priveden na saslušanje u Tužilaštvo.

(Mondo/Kurir)