Crna hronika

EVO KAKO IZGLEDA PUCAČ NA ŠEFA OBEZBEĐENJA U STEFAN BRAUNU: Otkriveno sa kim je došao u klub kobne noći

Autor Ivana Lazić

Tužilaštvo raspisalo poternicu za pucačem na šefa obezbeđenja u beogradskom klubu.

Izvor: Facebook

Policija je identifikovala pucača koji je u noći između ponedeljka i utorka ispalio desetak hitaca u šefa obezbeđenja u klubu Stefan Braun, Mira Čuljkovića (41). Radi se na njegovom pronalaženju. Prema nezvaničnim informacijama on je pucao iz pištolja CZ 7, 65MM.

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, nižeg rasta, rekao je izbor "Blica" i dodao da je u noći incidenta napadač bio obučen u crno i da je došao u klub sa devojkom i tri druga. Osim za njim, policija traga za još jednim osumnjičenim.

Za njim i za još jednim osumnjičenim je Tužilaštvo raspisalo poternicu, dok su Nikola S, Slavoljub Trajković i Milica D, osumnjičena za pomaganje napadačima, privedeni,  a nakon što su negirali krivicu, tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor po svim osnovima, dok je tužilaštvo pritvor za Milicu predložilo zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke.

"Oni su negirali da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, a Milica je negirala da im je nakon dela pružala pomoć", rekao je sagovornik "Blica" i dodao da je Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac, navodno, priznao da je učestvovao u tuči sa gostima koja je prethodila incidentu i zbog koje su izbačeni iz kluba, ali je negirao da je na Čuljkovića potegao oružje:

"Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao", navodno je rekao osumnjičeni.

Šef obezbeđenja u teškom stanju

Čuljković je primio sedam metaka, od čijih je prostrelnih rana zadobio povrede pankreasa, bubrega i tankog creva. Operisan je istog dana, međutim, njegovo stanje je teško. Pucnjavi u kojoj je ranjen prethodila je svađa u klubu kada su se trojica osumnjičenih za pokušaj sukobili sa drugim gostima u klubu, zbog devojke, nakon čega je obezbeđenje sve aktere tuče izbacilo.

(MONDO/Blic)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
FOTO: DRUSTVENE MREZE
Ranjeni Miro Čuljković

- Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, nižeg rasta - rekao je izbor "Blica" i dodao da je u noći incidenta napadač bio obučen u crno i da je došao u klub sa devojkom i tri druga.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

- Oni su negirali da su učestvovali u pucnjvi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, a Milica je negirala da im je nakon dela pružala pomoć - rekao je sagovornik "Blica" i dodao da je Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac, navodno, priznao da je učestvovao u tuči sa gostima koja je prethodila incidentu i zbog koje su izbačeni iz kluba, ali je negirao da je na Čuljkovića potegao oružje:

- Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao - navodno je rekao osumnjičeni.

Tagovi