Crna hronika

SARADNIK VELJE NEVOLJE PUCAO NA ŠEFA OBEZBEĐENJA U KLUBU STEFAN BRAUN? Policija raspisala poternicu za ovim čovekom

Autor Ivana Lazić

Nakon pucnjave na Mirka Čuljkovića u klubu "Stefan Braun" uhapšeni su Nikola S., Slavoljub Trajković i Milica D.

Izvor: Facebook

Pucač na šefa obezbeđenja, Mirka Čuljkovića (41) u beogradskom klubu "Stefan Braun" je identifikovan i policija radi na njegovom pronalaženju. Jedan od osumnjičenih za kojim je raspisana poternica je Aleksandar Šćepanović, zvani Aca Šćepa, star 25 godina, sa beogradske opštine Palilula, saznaje Kurir.

Šćepanović je uhapšen tokom velike akcije razbijanja kriminalne grupe Veljka Belivuka, a optužen je za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i brani se sa slobode.

Nakon pucnjave uhapšeni su Nikola S., Slavoljub Trajković i Milica D. Oni su osumnjičeni za pomaganje napadačima. Međutim, na saslušanju su negirali dela za koja se terete.

"Oni su negirali da su učestvovali u pucnajvi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, a Milica je negirala da im je nakon dela pružala pomoć", rekao je izvor iz istrage i dodao da je Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac, navodno, priznao da je učestvovao u tuči sa gostima koja je prethodila incidentu i zbog koje su izbačeni iz kluba, ali je negirao da je na Čuljkovića potegao oružje:

"Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao", navodno je rekao osumnjičeni.

(MONDO/Kurir)

Tagovi