POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA ZBOG UBISTVA VOĐE NAVIJAČA! Lisice na rukama zbog sačekuše, glavni pucač i dalje na slobodi

Policija je sve osumnjičene identifikovala. MUP je objavio snimak.

YouTube/Printscreen/MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, rasvetlili su teško ubistvo u Obrenovcu i uhapsili I. B. (44) i državljanina Severne Makedonije Š. U. (52) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Osumnjičeni se terete da su zajedno sa još jednom osobom, koja je identifikovana i za kojom je raspisana međunarodna poternica, 19. marta ove godine, hicima iz vatrenog oružja usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca. Tada je, podsetimo, ubijen Branislav Penčić.

This browser does not support the video element.

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu  MUP Republike Srbije

Policija je sve osumnjičene identifikovala i uhapsila Š. U. i I. B., a za trećim osumnjičenim je danas raspisana međunarodna poternica. Osumnjičenima Š. U. i I. B. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Branislav Penčić, nekadašnji vođa partizanove navijačke grupe "Hed Hanters", ubijen je u sačekuši u subotu u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred porodične kuće. Pogođen je sa tri metka, od kojih ga je jedan pogodio direktno u srce. U trenutku ubistva bio je sa suprugom.

(Mondo)