Crna hronika

OVO JE SRPKINJA KOJA JE BRUTALNO UBIJENA U NEMAČKOJ! Policija zatekla sedišta umazana krvlju - ženi nije bilo spasa!

Autor Jana Desovski

Kako je preneo nemački Bild, krvava drama dogodila se u subotu oko 20.15 na auto-putu A661 u smeru ka Ofenbahu.

Izvor: Privatna arhiva

Državljanka Srbije Tanja P. (41) iz okoline Loznice, ubijena je na auto-putu kod Frankfurta, a sumnja se da je ženu sa više uboda nožem usmrtio bivši muž, koji navodno nije naš državljanin.

"Tragedija se dogodila u prošlu subotu uveče, kada je Srpkinju na auto-putu kod Frankfurta kolima presreo bivši muž. On je obišao njen auto i naterao je da stane u zaustavnu traku, a kada je ona to učinila, napadač je istrčao iz kola i nožem više puta po vratu izbo nesrećnu ženu, koja nije ni stigla da napusti vozilo", kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Kako je preneo nemački Bild, krvava drama dogodila se u subotu oko 20.15 na auto-putu A661 u smeru ka Ofenbahu, a bivši muž je pratio kolima.

"Žena je bila u svojoj "opel astri", a bivši muž ju je pratio svojim kolima. U jednom trenutku, on je nju pretekao i praktično je isekao, nateravši je tako da stane u zaustavnu traku. Stao je i on, izašao iz svog automobila i nasrnuo na ženu koja je bila za volanom", prenosi izvor nemačkog medija i dodaje da su građani pozvali policiju, prijavivši saobraćajnu nezgodu.

Izvor: Privatna arhiva

"Ljudi koji su pozvali policiju ispričali su da je došlo do "čukanja" dva automobila, a da je potom jedan vozač fizički nasrnuo na drugog - piše Bild. Međutim, kada je patrola došla na mesto nesreće, zatekli su izbodenu ženu. - Ispostavilo se da je bivši muž namerno izazvao saobraćajnu nezgodu, zatim je razbio vozačev prozor na kolima nesrećne žene i otvorio vrata. Izvadio je nož i besomučno je ubadao u vrat. Žena je u teškom stanju prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, ali je dva dana kasnije podlegla teškim povredama", navode izvori Bilda. Kako dalje dodaju nemački mediji, osumnjičeni muškarac je odmah uhapšen i odveden u pritvor.

"On je saslušan u ponedeljak, a u trenutku kada je davao izjavu nadležnim organima, žena je preminula u bolnici. Šta je konkretno bio motiv za stravičan zločin nije još uvek sa sigurnošću utvrđeno, ali se pretpostavlja da je u pitanju ljubomora, kao i narušeni odnosi između bivših supružnika", kaže izvor. Na mestu tragedije policija je zatekla žrtvin automobil, a vozačevo sedište i vrata bili su umazani krvlju, dok je staklo bilo razbijeno.

Da je u pitanju državljanka Srbije Tanja P., za Kurir je potvrdila njena sestra, koja se na Fejsbuku oprostila od nje potresnom porukom i njenom fotografijom.

"Sestro moja draga, neka te anđeli čuvaju", stoji napisano ispod slike. Veliki broj prijatelja je u komentarima s tugom i nevericom uputio poslednji pozdrav ubijenoj Tanji.

(MONDO)