"PALO" 30 LJUDI:

NAKON ŠARIĆA UHAPŠEN I SUDIJA APELACIONOG SUDA: Privedeno ukupno 30 ljudi, među njima i inspektori!

Autor Nikola Todorović

Velika policijska akcija hapšenja u Srbiji je u toku, a priveden je Darko Šarić zbog sumnje da je počinio teška krivična dela. Sa njim su privedeni ljudi koji se sumnjiče da su mu pomagali da počini kriminalna dela.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Privedeni su Darko Šarić i navijač Uroš Mišić, kao i Šarićev advokat Dejan Lazarević. Lazarević je takođe advokat Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Tokom današnje policijske akcije koja je još uvek u toku, ukupno je privedeno 30 ljudi, među kojima su i inspektori. Takođe je prema saznanjima "Novosti" priveden i sudija Apelacionog suda.

Uhapšeni Darko Šarić, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičen je da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore. Šarić je sve poslove obavljao, kako se navodi, sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska.

U toku je pretres Šarićeve kuće na Dedinju, gde se nalaze jake policijske snage. Takođe, policija vrši pretres i kancelarije advokata Dejana Lazarevića. Nezvanično je poznato da se oni sumnjiče da su organizovali nekoliko ubistava, među kojima je jedno navodno bilo u Danilovgradu u Crnoj Gori.

Pogledajte opsadno stanje ispred kuće Darka Šarića:

(MONDO)