Crna hronika

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U BARAJEVU! Hitne službe zatekle horor - Snežanu ubica izbo sa leđa, pa PREREZAO GRKLJAN!

Autor Aleksandar Blagić

Monstruozan zločin dogodio se sinoć u selu Rožanci u beogradskoj opštini Barajevo kada je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67).

Stravičan zločin dogodio se noćas u selu Rožanci u Barajevu gde je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67). Policijske patrole ubrzo su stigle na mesto zločina i zatekle jeziv prizor. Telo Snežane Đ. pronađeno je u njenom krevetu sinoć oko 20.30 časova u njenoj kući kada su komšije prijavile požar. Telo je bilo na krevetu u letnjoj kuhinji.

Komšije su primetile da nešto gori u Snežaninom dvorištu ali nisu tačno znali šta se dešava. Sve hitne službe su brzo stigle u Šumadijsku ulicu u Rožanci i prilikom uviđaja zatekli su telo sa brojnim vidljivim povredama. Navodno, Snežana je imala tri uboda nožem u leđa i grkljan joj je prerezan. Za njeno ubistvo osumnjičen je Slavoljub J. (67), njen komšija.

"Nakon što je Slavoljub navodno ubio Snežanu, zapalio je pomoćni objekat u njenom dvorištu, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Tokom uviđaja nađeno je i njegovo telo, ali je on kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar u Beogradu", navodi sagovornik koji je prisustovao uviđaju.

Žitelji sela kažu da je Snežana živela sama, da ima tri odrasle ćerke, a da joj je suprug preminuo pre tri godine. Snežana je bila učiteljica u obližnjem selu Beljina. Pre nego što je počela da živi sama, živela je sa svevekrvom koja je preminula pre sedam meseci.

"Ne znamo šta se dogodilo! Jadna žena šta je snađe. Fina, čestita i vredna. Oni nisu imali nikakvih problema, normalno su komunicirali. Ne znamo koji je motiv, isključujemo svaku mogućnost da su ubica i ubijena bili u vezi, kao i koristoljublje jer on ima dobra primanja", govore žitelji sela.

 (MONDO)