Crna hronika

RASVETLJEN POKUŠAJ UBISTVA U STEFAN BRAUNU! Policija uhapsila osumnjičenog mladića (22)

Autor Uroš Matejić

Sumnja se da je 15. marta ove godine teško povredio M. Č. (41).

Izvor: Facebook

Beogradska policija uhapsila je S. B. (22) zbog sumnje da je 15. marta teško povredio Mira Čuljkovića (41), radnika obezbeđenja u klubu "Stefan Braun".

Nakon ranjavanja, Čuljkovića je drugi radnik obezbeđenja prevezao u Urgentni centar, a u toj bolnici se pojavio i B. T. koji je rekao da je bio u klubu u vreme pucnjave i da mu je potrebna lekarska pomoć. On je u Urgentni ušao sa krvavom majicom, a kako se navodi, imao je i čeono nagnječenje. Inače, Čuljković je pogođen u grudi, stomak i butinu.

Viši sud u Beogradu, na predlog tužilastva odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Čuljkovića, šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun". Međutim, na saslušanju su negirali dela za koja se terete.

"Oni su negirali da su učestvovali u pucnajvi u kojoj je ranjen Miro Čuljković, a Milica je negirala da im je nakon dela pružala pomoć", rekao je izvor iz istrage i dodao da je Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac, navodno, priznao da je učestvovao u tuči sa gostima koja je prethodila incidentu i zbog koje su izbačeni iz kluba, ali je negirao da je na Čuljkovića potegao oružje:

"Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao", navodno je rekao osumnjičeni.

(MONDO)