Crna hronika

HAPŠENJA ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA U SREMSKOJ MITROVICI! Snimak zgrozio celu Srbiju - evo u kakvom je stanju povređeni!

Autor Aleksandar Blagić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sremske Mitrovice hitno su reagovali i uhapsili su petoricu huligana koji za koje se sumnja da su danas oko 13.30 ispred zgrade Suda napali jednog momka i tukli ga rukama, nogama i motkama.

Izvor: Instagram/Printsceen/192_rs

Nakon što je javnost ostala šokirana današnjim događajem u Sremskoj Mitrovicikada je grupa momaka izletela iz dva automobila i brutalno pretukla jednog momka, hitro su reagovali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sremske Mitrovice, piše portal "Republika". Oni su uhapsili petoricu koji se terete za dva krivična dela - nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Uhapšeni su: S. K. (32) iz Iriga, M. T. (25) iz Beograda, N. P. (33), N. V. (25) i M. H. (29) iz Rume. Oni su uhapšeni zbog postojanja osnovne sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Osumnjičeni su da su danas u Sremskoj Mitrovici, oko 13.30 u ulici Stari Šor, ispred prodavnice auto-delova i zgrade Suda, izleteli iz dva vozila i motkama napali 27-godišnjeg muškarca koji je poreklom iz Sremske Mitrovice. Tukli su ga rukama, nogama i navodno su koristili takozvane "kuvane motke". Nakon što je tuča završena, ušli su se brzo u svoja vozila i otišli su. Policija je brzo reagovala i ubrzo ih je uhapsila. Motiv tuče i dalje nije poznat. Po komentarima građana Sremske Mitrovice, radi se o navijačkom sukobu.

Povređenom su u bolnici konstatovane teške telesne povrede. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(MONDO)