Crna hronika

DRAMATIČAN SNIMAK POKUŠAJA UBISTVA VOĐE NAVIJAČA PARTIZANA: Pucali iz automobila, preprečili put, on počeo da beži VIDEO

Autor Sara Gajić

Pojavio se snimak pucnjave u Zemunu u kojoj su napadači pokušali da ubiju vođu navijača Partizana Aleksandra Vukovića.

Izvor: Twitter/screenshot/zoranceran2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i raspisali potragu za trojicom muškaraca koji su 23. juna u Prvomajskoj ulici u Zemunu iz automobila marke "ford fijesta" iz vatrenog oružja ispalili više hitaca u pravcu automobila "golf 6" u kojem su se nalazila dvojica muškaraca.

Oni su nezvanično pucali na automobil u kom se nalazio Aleksandar Vuković, vođa navijačke grupe Partizna "Vandal bojs". Za njima je raspisana potraga jer ih inspektori nisu našli na kućnim adresama.

Na video snimku vidi se kako vozač crnog forda sa zatamnjenim staklima, nekoliko trenutaka nakon prolaska auromobila "golf 6" u kojem se nalazio vođa navijačke grupe "Vandal bojsa" Aleksandar Vuković naprasno polukružno okreće automobil i udara u jedno vozilo.

U trenutku kada vozač oštećenog vozila pokušava da prepreči put "fiesti" napadači vitlaju pištoljima, te ovaj beži sa lice mesta. Zatim su napadači doši do auta u kojem se nalazio Aleksandar i počeli da pucaju.

Aleksandar sa kojim je bio i R. S. odmah su iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su napustili lice mesta. U ovoj pucnjavi povređenih nije bilo, ali su ispaljeni meci oštetili automobil. U ceo istragu je uključeno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(MONDO)