Crna hronika

DETALJI HAOSA U NOVOM SADU - ULETEO AUTOM NA ROĐENDAN U BAŠTI KAFIĆA! Postavio jedno pitanje pa POBEGAO! (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u Novom Sadu jedan sat posle ponoći, kada je za sada nepoznati vozač uleteo automobilom u baštu jednog kafića u Ćirpanovoj ulici.

Izvor: Instagram/screenshot/192_rs

Jedan automobil se zakucao noćas u baštu kafića u Novom Sadu, a nakon toga se peške udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu. Na lice mesta je odmah izašla ekipa policije i hitne pomoći. Stanje povređenih za sada nije poznato.

Na licu mesta bio je okupljen veliki broj građana, a više detalja biće poznato nakon istrage. Još nema informacija da li je vinovnik ove nesreće identifikovan i uhapšen.

Prema najnovijim informacijama, u nezgodi je povređena mlađa žena koja je zadobila frakturu ključne kosti i rebara. Na licu mesta vide se polomljene flaše, pepeljare i čokolada i hleb koji su ostali nakon proslave rođendana koji je još bio u toku u trenutku udara.

Jedan očevidac ove stravične nesreće je čuo vozača automobila šta je rekao kada je izašao iz vozila. Sa njim je unutra bila i devojka.

"Izašao je i pitao ‘jesam li ubio nekoga‘, nakon toga se samo okrenuo i otišao. On na jednu stranu, a devojka na drugu", kaže svedok sinoćne nesreće.

(MONDO)