JEZIV PRIZOR!

U STANU NA CETINJU KRV NA SVE STRANE, DELIĆI MESA I ČAURE: Miloš se vratio na mesto gde mu je pobijena cela porodica!

Autor Nikola Todorović

Miloš Martinović vratio se u stan na Cetinju u kom mu je Vuk Borilović ubio porodicu.

Izvor: Facebook/printscreen/Privatna arhiva

Miloš Martinović koji je u masakru na Cetinju izgubio dva maloletna sina i suprugu, četiri dana nakon tragedije morao je da uđe u stan kako bi uzeo stvari svoje porodice. Podsetimo, Vuk Borilović (34) počinio je masakr na Cetinju kada je ubio deset ljudi i ranio šest, a razlog ovog masakra, u kom je i sam Borilović nastradao, još uvek nije poznat. 

Martinovića je po ulasku u iznajmljen stan, koji se nalazi u kući Borilovića, a u kom je sa porodicom do masakra živeo, zatekla krv po podu i nameštaju, dok su ga na fotelji dočekali delići mesa koje su otkinuli meci. U kuhinji je zatekao neiskorišćene patrone lovačke municije, ispod kreveta našao je futrolu lovačke puške i mobilne telefone koje je koristila njegova porodica pre nego što je brutalno ubijena. 

Niko ne može da pretpostavi kako je bilo nesrećnom čoveku dok je gledao užas i mesto na kom je izgubio sve što je imao i ponovo proživljavao tu tragediju.

Pobjeda prenosi da je on sakupio ostatke tela i pohranio ih u crkvi, odakle će ih, kada bude smogao snage sahraniti u porodičnu grobnicu. Neiskorišćenu municiju Martinović je poneo sa sobom u porodičnu kuću gde sada živi. 

Pogledajte ko su poginuli u masakru na Cetinju:

(MONDO/Pobjeda)