CENTAR ZA SOCIJALNI RAD VRŠAC DODELIO DETE (2) OCU, ON GA TOG DANA UBIO?! Pozvali smo ih za komentar, ovako su reagovali

Redakcija MONDA uspela je da kontaktira sa Centrom za socijalni rad Vršac.

Facebook/Screenshot/Youtube/Radio-televizija Vojvodine

Marko B. (35) iz Vršca juče je u posudi sa vodom udavio ćerku (2), a zatim izvršio samoubistvo. Prema pisanjima medija, Centar za socijalni rad Vršac mu je na dan ubistva dodelio starateljstvo. Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila je dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete. Suzana i Marko su bili u fazi razvoda. Centar za socijalni rad je ipak odredio da otac viđa dete, prenose mediji.

"On je radio u opštini, a juče je dobio rešenje za starateljstvo nad detetom. On je Suzanu mučio, to je majka deteta, tukao je i maltretirao. Ona je ćutala, sve dok joj nije stavio nož pod vrat. Inače, ovako je bio normalan, nije pušio nije bio alkoholičar, ali je očigledno bio lud", kaže rođena tetka majke.

Nakon velike tragedije redakcija MONDA je pokušala da stupi u kontakt sa Centrom za socijalni rad Vršac, kako bi potvrdili navode, i javnost čula informacije sa kojima oni raspolažu, međutim oni su svaku komunikaciju prekinuli. Kada smo uspostavili vezu sa centrom, i bili najavljeni kod direktorke Mirjane Knežević, nakon što je čula o kom portalu je reč, samo je spustila slušalicu.

Nakon toga smo još nekoliko puta pokušali da ih dobijemo, ali se više nisu javljali.

(MONDO)