Crna hronika

OTKRIVEN IDENTITET TROJE POGINULIH U NESREĆI NA PANČEVAČKOM PUTU: Lekari se i dalje bore za život Tomislava

Autor Sara Gajić

U strašnoj saobraćajnoj nesreći strdali su vozač Goran R. (56) i dva putnika Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48).

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče na Pančevačkom putu, poginule su tri osobe dok je jedna teško povređena. Automobil je izleteo van kolovoza i udario u stub električne rasvete. Na licu mesta život su izgubili vozač Goran R. (56) i dvoje putnika Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48). Lekari se i dalje bore za život Tomislava P. (58).

"U bolnicu je sa teškim telesnim povredama primljen je Tomislav P. Njemu je konstatovana prelom vratnog pršljenja i povreda pluća", kaže sagovornik.

Na mestu nesreće pored policije pozvani su i vatrogasci koji su izvlačili nastradale i povređenog putnika. Još nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu i svom silinom vozila udario u banderu. Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo. Tela nastradlih prevezena su na Institut za sudsku medicinu.

Pogledajte uznemirujuće fotografije sa mesta nesreće:

Vozač za 10 godina imao 60 prekršaja

Goran R. (56) vozač automobila "multipla" koji je sinoć oko 20 sati izazvao tešku saobraćajnu nesreću kada je svom silinom udario u betonski stub za 10 godina imao je oko 60 saobraćajnih prekršaja. On je na mestu ostao mrtav kao i još dvoje putnika.

(MONDO/Telegraf)