Crna hronika

ON JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE! Ubica sa Zvezdare je dopratio kući, a onda je davio? Opraštao se od nje na mrežama!

Autor Aleksandar Blagić

Otkriveno je ko je osumnjičen za ubistvo Ivane K. (26) na Zvezdari, saznaje "Kurir".

Izvor: Privatna arhiva

Za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) na Zvezdari osumnjičen je njen prijatelj, J.G, Albanac iz Crne Gore, saznaje "Kurir"! Ona je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari 24. decembra, kada su njena braća uletela u stan razvalivši vrata. Prema informacijama iz istrage, Ivana je najverovatnije ubijena tako što ju je ubica ugušio stavivši joj preko lica platno ili jastuk. Osumnjičeni i Ivana navodno su se upoznali prošle godine tokom planinarenja.

Kako se dugo nije javljala braći na telefon, oni su razvalili vrata stana. Zatekli su je na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu. Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

Na profilu osumnjičenog na društvenim mrežama "okačene" su i poruke kojima se opraštao od ubijene - "verovatno kako bi otklonio sumnju nakon ubistva", objašnjeno je. Takođe, objavljivao je i zajedničke fotografije. "Anđele moj, počivaj na miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo", navedeno je u jednoj od poruka.

(MONDO/Kurir)