Crna hronika

"NISAM JA KAO VI SRBI DA UBIJAM DECU!" Isplivala JEZIVA prepiska Albanca osumnjičenog za ubistvo Ivane na Zvezdari!

Autori Marija Petrović Jana Desovski

J. G. zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane K. na Zvezdari, za njim je raspisana i međunarodna poternica, a jedna slika ekrana sa društvene mreže Fejsbuk je šokirala sve.

Izvor: Printscreen Facebook

Nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine, a to je Jetmir G. (24) državljanin Crne Gore.

Za njim je danas raspisana i međunarodna poternica zbog sumnje da je ubio devojku na Zvezdari. Po svemu sudeći, ljudi koji su besni i očajni zbog Ivaninog ubistva su mu pisali na društvenim mrežama, a jedan muškarac je objavio sliku ekrana gde se vidi dopisivanje sa Jetmirom.

Pogledajte fotografiju:

Izvor: Screenshot

Kako se vidi na slici, prepiska je jeziva, a Jetmir je govorio o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu. Podsetimo, sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako se navodi, ubica je rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

(MONDO)