Crna hronika

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO I POLICIJA O NAPADU NA KARABURMI! Otkrili zašto su policajci pucali na pljačkaša

Autor Sara Gajić

MUP Srbije i Više javno tužilaštvo zajedničkim saopštenjem se oglasilo o pucnjavi na Karaburmi.

Izvor: Mondo

Povodom pucnjave na Karaburmi tokom kada je policija usmrtila muškarca, koji je prethodno opljačkao benzisku pumpu na Mirijevu, oglasili su se MUP Srbije i Više javno tužilaštvo zajedničkim saopštenjem. U saopštenju se navodi da su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu vatrenog oružja.

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog. Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd.

Pogledajte fotografije sa mesta pucnjave:

 Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo, navodi se u zajedničkom saopštenju MUP-a Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

(MONDO)