Crna hronika

HOROR! ŽENA ČUVENOG HIRURGA PROGOVORILA O STRAVIČNOM NASILJU! "Zlostavljao me je 27 dana, jedva sam preživela"

Autor Ivana Roslavcev Vlajković

Supruga čuvenog hirurga izjavila je da ju je muž zlostavljao 27 dana.

Izvor: Instagram/screenshot/lazinota

Supruga poznatog hirurga sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu I. O. izjavila je, kako se nezvanično saznaje, da ju je muž N. O. (48) zlostavljao 27 dana i da je jedva preživela. 

Čuveni hirurg uhapšen je juče zbog nasilja u porodici, a njegovoj supruzi konstatovane su teške telesne povrede. Pregledana je u bolnici u Zemunu gde je utvrđeno da ima prelom rebara, nadlaktice, takođe ima hematom na glavi i modrice po telu. 

Kako se nezvanično saznaje, I. O. je tokom istrage izjavila da ju je muž tukao oklagijom, davio kablom, pretio ubistvom i urinirao po njoj. Policiju su juče oko 17 časova pozvale komšije koje su čule svađu i tuču. Vrata je otvorila žrtva koja je prvo rekla da je muž nije tukao već da su se verbalno sukobili.

Bračni par ima troje maloletne dece koja su, nezvanično, i sama trpela očeve batine. Tokom uviđaja policija je oduzela i dva pištolja. Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a poznati hirurg sutra će biti saslušan. Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

(MONDO/Telegraf.rs)