Crna hronika

ZORANU MARJANOVIĆU ISPUNJENA NAJVEĆA ŽELJA, ZA OVO JE MOLIO: Jedino što je hteo mu se ostvarilo - Ona će doći da ga vidi

Autor Ivana Lazić

Zoranu Marjanoviću koji izdržava zatvorsku kaznu od 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović dozvoljeno je da viđa ćerku.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Zoranu Marjanoviću, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, ispunjena je jedina želja koju je imao od kada je "iza rešetaka" - da vidi ćerku Janu. Dok čeka da Apelacija zakaže novo suđenje, nakon uložene žalbe, njemu će ćerka moći da dolazi u posetu. U međuvremenu, njemu su u posetu dolazili brat, snaja, sin iz prvog braka, a sada je omogućeno i da ćerka Jana dođe.

Dane provodi u molitvi, a hranu i odeću mu donosi porodica. Miran je u zatvoru, ne pravi probleme", kaže sagovornik iz istrage.

O presudi će odlučivati veće od pet sudija jer je reč o teškom ubistvu i visokoj kazni zatvora. U presudi je navedeno da je Jeleni prilikom bežanja spala patika, ispao mobilni i gumica za kosu sa iščupanim pramenom kose, kao i da joj je Marjanović strgao gornji deo trenerke kada je ušla u kanal s vodom. Pritom joj je, kako je rečeno, naneo višestruke povrede glave koje su bezuslovne smrtonosne povrede. Ona je imala povrede i u predelu lica, ruku i nogu, kao i trupa.

Presuda navodi da je susret Zorana i Jelene Marjanović na nasipu bio neizbežan.

"Nemoguće je da nije ni video ni čuo da je Jelenu neko napao. Rekao je da je sa ćerkom za Jelenom krenuo nakon 20 minuta, ali to je ukupno vreme od kad se ona popela na nasip do momenta kada je njen telefon prešao u stanje mirovanja", dodala je Škulić.

Sud je istakao da smatra da nije tačno rezonovanje odbrane da Marjanović svoju suprugu zvao kad je stigao do kraja nasipa i video da je nema.

(Mondo/Telegraf)