Crna hronika

"JE L' TO MAJICA CRVENE ZVEZDE?" Posle ovog pitanja BRUTALNO PRETUKLI tinejdžera u Podgorici, udarali ga palicama!

Autor Jana Desovski

Tinejdžera su pretukli u Podgorici zato što je na sebi nosio majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vučkević

Podgoričanina D.R. sinoć je u užem centru grada brutalno pretukla grupa nasilnika među kojima je i Lazar R., nedavno uhapšen zbog prebijanja maloletnika.  "Vijesti" saznaju da je Lazar R. sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D.R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nakon što je potvrdno odgovorio, od njega je tražio da je odmah skine, a kada je mladić, koji je u klubu igrao šah sa svojim društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama.

Nakon što je izgubio svest iscepali su majicu koju je nosio na sebi i pobegli. Podgoričaninu D.R. koji je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra konstatovane su teške povrede. Lazar R. je sinoć saslušan u Centru bezbednosti Podgorica.

Po nalogu tužioca inspektori izuzimaju video nadzor, kako bi utvrdili identitet ostalih nasilnika. Otac Lazara R. je dugogodišnji službenik Uprave policije. Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" u grupi nasilnika koja je tukla D.R. još je jedan sin službenika Uprave policije.

(MONDO/Vijesti)