Crna hronika

U NOVINAMA OSVANULA ČITULJA ZA ESKOBARA! Sutra će biti sahranjen, a evo kako se porodica OPROSTILA od njega (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Porodica je objavila čitulju u kojoj obaveštavaju rodbinu i prijatelje da će sahrana Radoševića biti u ponedeljak.

Izvor: Novosti/screenshot

Ranko Radošević, zvani Eskobar, ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, a njegova sahrana zakazana je za 13. mart 2023. godine na groblju Orlovača. Nikšićanin je ubijen u četvrtak dok je sedeo u kafiću na pumpi. Porodica je objavila čitulju u kojoj obaveštavaju rodbinu i prijatelje da će sahrana Radoševića biti na groblju Orlovača.

"Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Ranko Radošević iznenada preminuo 9. marta 2023. u 54. godini. Sahrana će se obaviti u ponedeljak 13. marta u 14 sati na groblju Orlovača. Opelo počinje u 13.30 sati. Porodica prima saučešća u Hramu Svetog Prokopija od 11.30 sati", piše u čitulji koju su jutros objavile dnevne novine Novosti.

Izvor: Novosti/screenshot

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, uhapsili su osumnjičene za ubistvo Eskobara, S. Z. (28) i L. V. (26). Jedan je iz Lebana, drugi iz Kraljeva. Prema saznanjima medija, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o maloletnoj osobi.

Podsetimo, u zločinu je, kako se navodi, učestovalo više osoba koje su bile obučene u crno, imale kapuljače na glavama i hirurške maske. U medijima se pisalo i da je Ranko R. povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu. Prema istim informacijama, Ranko R. se bavio i trgovinom narkoticima, tačnije kokainom i "skankom".

On je dokumentu crnogorske policije SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne organizacije pod vođstvom Radomira - Bobana Baćovića. Prema rečima sagovornika iz istrage, osumnjičeni za ubistvo unapred su ugovorili sastanak sa Rankom, i tako osigurali "laku metu".

(MONDO)