Crna hronika

TINEJDŽERA BRUTALNO PRETUKLI U BAČKOJ PALANCI PRED DEVOJKOM! Oglasio se otac za MONDO - "Ima krvarenje na mozgu!"

Autor Jana Desovski

Otac prebijenog tinejdžera iz Bačke Palanke je za MONDO rekao da je Jovan bio neprepoznatljiv od batina.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Tinejdžer Jovan J. (19) brutalno je pretučen u nedelju u Bačkoj Palanci dok je sa devojkom čekao taksi. Otac mladića Pera J. je za MONDO otkrio detalje jezivog napada i rekao da ovo nije prvi slučaj prebijanja u ovom gradu. "Jovan je student prve godine, sportista. Ko god da je čuo, svi su bili u šoku da se to njemu desilo", rekao je uznemireni otac tinejdžera i nastavio:

"To su monstrumi. Prvo su dvojica došla do Jovana i pitali 'je l' si ti taj i taj'. Onda su otišli da pokupe još dvojicu i vratili se sa motkama. Sa leđa su udarili Jovana i isprebijali ga". Otac je rekao da su mladiću nanete teške povrede i da mu je dijagnostikovano krvarenje na mozgu, slomljena jagodična kost i da mu je jedno oko zatovreno.

Takođe je rekao da je mladić bio neprepoznatljiv kada je njihov komšija policajac došao na uviđaj i video Jovana kako leži sav krvav. Kako saznajemo, mladiću je trenutno stanje stabilno, nalazi se u bolnici uspeo je čak da progovori sa majkom na kratko, ali još uvek ne zna gde je i nije u potpunosti pri svesti.

Otac Pera je rekao da je policija brzom reakcijom uhvatila nasilnike koji su privedeni i zahvalio se i policiji i ljudima u zdravstvu koji su stabilizovali stanje pretučenog Jovana. Prema informacijama, mladića su napali pripadnici navijačke grupe.

(MONDO)